21 augustus 2016

Dat smaakt naar meer ...

Verbaas u over alle vrouwen in de triosonate in C groot van Georg Philipp Telemann, geniet van het samenspel tussen blokfluit en klavecimbel in de sonate in e klein van Johann Joachim Quantz, laat u vervolgens verrassen door de fratsen van 'Barokke' componist Giovanni Paolo Simonetti, keer voor het toetje met ons terug naar Georg Philipp Telemann en beluister de zoete klanken van zijn triosonate in e klein.
Dat smaakt naar meer...

En dat krijgt u ook. Na afloop van het concert serveren wij u een uitgebreide high tea (concert van 14.30uur) of een keur aan overheerlijke borrelhapjes (concert van 19.30uur), grotendeels bereid in eigen keuken. Praat gezellig na en bij, en streel na de oren ook de tong!

Saskia Hoogervorst en Wendy Wouters, blokfluiten
Eelco Kooiker, klavecimbel

Aanvang: 14.30uur (high tea) / 19.30uur (borrelhapjes)
Locatie: Dennenweg 9, Helvoirt

Prijs per persoon: € 17,50
Reserveren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 073-6579919 / 06-12259439. Let op! Er zijn slechts 40 plaatsen/concert beschikbaar voor dit arrangement. U krijgt een reserveringsbevestiging per mail, zodra de betaling ontvangen is, is uw reservering definitief.